Вас же так много. Понятно, что несколько человек готовятся к поездке в Баню-Луку. Но неужели никого не осталось, чтобы организовать команду в 5-7 человек?

При все к Вам уважении, совершенно не понял смысла Вашего комментария.Небайдужий @ Mar 1 2009, 08:35 AM писав: На жаль, зараз у нас немає часу займатись турнірами через Інтернет... Основні організатори зараз дуже зайняті.
Нам, якщо чесно, вистачає турнірів і в реалі. У нас достатньо великі турніри вихідного дня, де можна пограти з гравцями різних рівнів. Взагалі, зараз у нас і поїздка в Баня Лука, потім, в кінці березня, ровенчани їдуть автобусом в Румунію...
Особисто моя думка про турніри між містами на КГС: вони визивають у мене великі сумніви... Якщо діти хочуть грати, то, звичайно ж, нехай грають. Але за ці декілька турнірів, в яких приймали участь наші гравці, ми впевнились, що далеко не всі грають чесно... Є різні варіанти маніпуляцій з рейтингом, з підказками від друзів і т.д. і т.п. За такий великий час на партію можна переглянути і бази даних по Го і порадитись з ким завгодно. Крім того, підказки через чати... В КГС турнірах адміни відключають чати, а тут все включено.
Так що, є маса елементів нечесності і, тому, інтерес до таких турнірів у нас значно знизився. Такі турніри важливі в основному тим, кому немає можливості пограти чесно в реалі, в містах, де є всього декілька гравців і турніри не проводиться.
Звертаю увагу, що це лише моя особиста думка і інші гравці можуть організувати самі команду від Рівного і грати в цих турнірах. На мою думку, якщо хочеться потренуватись в Інтернеті, то краще поставити свою партію зі своїм контролем часу і вибрати собі такого суперника, якого захочеш, перевіривши при цьому його історію гри, з ким і як він грав раніше.
Взагалі, до анонімів відношення у мене негативне. Але я відповім на ваш пост:Guest @ Mar 12 2009, 02:52 PM писав: При все к Вам уважении, совершенно не понял смысла Вашего комментария.
Про как Вы заняты, мы и так знаем. От этого турнир между городами в интернете не теряет своей актуальности.![]()