Подождите, подождите!
"Боливар ... не выдержит двоих"

В якості відбіркового турніру передбачався турнір на Кубок Посла Кореї в Україні.Подождите, подождите! Т.е. я так понимаю отборочного турнира не будет? Когда это решилось? Кем?
Як повідомив мені Корсак, який відповідає за нарахування японських очок, мінімальна сума очок, які знімаються за поїздку на такий турнір, 40 очок. Значить, в торгах можуть брати участь гравці, які станом на 1 січня цього року мають більше 40 очок. У Вас, пане Василь, при всій моїй повазі, всього 3,5 очка. Тому Вам контактувати ні з ким не треба. А претенденти на поїздку можуть сконтактувати з Володимиром Федоровичем по телефону і вирішити це питання.С кем я должен контактировать, по какой схеме проводить торги, и до какого срока сообщить о результатах?
А нельзя это сделать централизовано, как раньше?
Цю інформацію я теж узнав від Яценко. Можете задати йому персональне запитання чому він не вивісив цю інформацію на форумі.<<Залишився всього один турнір з повною компенсацією витрат.>>
А откуда эта информация? Нет, ну я, конечно , уже успел пообщаться с Яценко Д.А. и знаю об этом. Но это информация попала ко мне достаточно случайно, например, здесь я её или не нашел, или пропустил.
А гроші є на такий додатковий турнір? Та й чи можливо так оперативно провести турнір і зібрати всіх в умовах, коли ледве-ледве змогли провести 2-гу лігу?Вообщем, мне бы в турнире поиграть хотелось бы.