Кубок України 2009

Korsak
Главный судья

Повідомлення Korsak »

По итогам турнира официальным первым запасным участником Высшей лиги чемпионата Украины-2009 стал Владимир Кокозей. ПОследнюю путевку в финал чемпионата Украины среди женщин 2010 года, который состоится в марте-апереле следующего года завоевала Камилла Ружанская, а Анна Исаенко стала официальной второй запасной участницей этого турнира.

С уважением, Корсак
Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

А з фотоапаратом в залі хтось був? Хотілось би подивитись фото з турніру... :)
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Шаннар
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення Шаннар »

Небайдужий @ Oct 26 2009, 12:15 PM писав: А з фотоапаратом в залі хтось був?
Бачив багато людей з ним, але оскільки сам був без нього, то коли саме будуть фотографії (і де саме) — залишається лише здогадуватись.

В цілому: турнір відносно непогано пройшов. Хоча більше реклами та, відповідно, учасників — дуже не завадило б, як на мене.
= [Уголок настолок в Anime-KPI] =
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Турнірна таблиця в Європейській базі даних

Зміни рейтингів в Європейській базі даних (EGD) за результатами турніру

Рейтинг-лист активних українських гравців в Європейській базі даних (EGD) за результатами турніру
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
ISAENKO_ANNA
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення ISAENKO_ANNA »

Cпасибо, за рейтинги Европейской базы! Очень приятно видеть там даже себя)
Только по англ. моя фамилия пишится, как и по украински: Isaenko Anna.
Но это уже мелочи)
Турнир мне понравился, как в целом и всегда. ПОЗДРАВЛЯЮ с победой Артема и всех игроков! Было весело! :D
Снисходительное отношение к глупости, всегда присуще мудрым.
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

ISAENKO_ANNA @ Oct 26 2009, 06:22 PM писав: Cпасибо, за рейтинги Европейской базы! Очень приятно видеть там даже себя)...)
Та мені то власне за що дякувати? :) Ви ж грали і заробляли свій рейтинг - собі і дякуйте... ;)
ISAENKO_ANNA @ Oct 26 2009, 06:22 PM писав: ...Только по англ. моя фамилия пишится, как и по украински: Isaenko Anna.
Но это уже мелочи)
В EGD прізвища та імена українських гравців вносяться не на англійській мові, а за допомогою транслітерації з української мови. Детальніше про це можете почитати тут.
Омар Хайям
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Декілька фотографій від Вертелецьких.

Сміливіше викладуйте свої фото. Це зовсім не складно. Створюєте поштову скриньку на Google, скачуєте програму Picasa3 і створюєте свої фотоальбоми. Після цього подаєте посилання на нашому форумі. :)
Омар Хайям
ISAENKO_ANNA
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення ISAENKO_ANNA »

В EGD прізвища та імена українських гравців вносяться не на англійській мові, а за допомогою транслітерації з української мови.
Спасибо за пояснения :D :blush:
Да было бы хорошо, если бы выложили фото... жду думаю как и все с нетерпением) :whistling:
Снисходительное отношение к глупости, всегда присуще мудрым.
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Після цього турніру на мою електронну адресу поступають листи від учасників з приводу їх інфо в ЄГД. Михайло Чорний вислав мені своє фото і воно уже розміщено на його персональній сторінці. Якщо ще хтось бажає розмістити на своїх сторінках фото, прошу надіслати його мені в форматі PNG (розмір 80х115 пікселів).
Омар Хайям
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Фотографії від Пилипчуків.
Омар Хайям
Відповісти