Чемпіонат України з Го серед дітей до 12 років

Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: ПОЗДОРОВЛЯЮ ПЕРЕМОЖЦІВ ЧЕМПІОНАТУ: чемпіона України до 12 років
Владислава Вертелецького та срібного і бронзового призерів Валерія Крушельницького та Анатолія Яцука!!!
М О Л О Д Ц І ! ! ! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Підводячи підсумки чемпіонату, хочу сказати, що найкращі результати показали саме ті діти, які докладали активних зусиль для здійснення своєї мрії.
Владислав Вертелецький познайомився з правилами гри тільки у січні 2009 року. Гра йому дуже сподобалась і він став активно її освоювати. Як я недавно узнав, він весь цей час мріяв стати чемпіоном України у своїй віковій категорії… Мрії збуваються…. Але тільки тоді, якщо для їх здійснення докладено всіх своїх сил. Владислав дуже активно освоював гру, багато читав літературу, активно грав, як в групі Школи інтелектуальних ігор, так і на турнірах вихідного дня, та ще й на сервері КГС. Часто можна побачити його на КГСі за грою або аналізом зіграних партій. Більше того, він ділиться своїми знаннями з іншими, навіть з незнайомими йому людьми. Тільки за останні кілька тижнів перед чемпіонатом Владислав перечитав приблизно 5 книг по Го. Так що, його чемпіонство було ще й як заслужено….
Валерій Крушельницький теж менше року займається Го. У нього такий покладистий і, якщо так можна висловитись, методичний характер. Він терпеливо записує і розбирає більшість своїх партій, активно займається в групі ШІІ, фактично не пропускає турнірів вихідного дня. Крім того, він теж часто читає літературу по Го. Допомагає йому у вивченні Го Шевчук Віктор Володимирович. Часто можна побачити їх на КГСі за навчальними іграми та розборами партій. Так що, його друге місце теж заслужене чесною працею….
Анатолій Яцук – дещо непримітний на фоні інших яскравих особистостей, але теж активно освоює Го, займається в групі ШІІ, часто грає на турнірах вихідного дня та на сервері КГС. Анатолій також вивчає книги по теорії Го. Можливо його третє місце може здатись комусь випадковим, але я вважаю, що Анатолій посів його заслужено. Він серйозно відноситься до Го і не шукає легких перемог та «липових» досягнень. Таке відношення до гри та така працелюбність повинні були вилитись у високе досягнення на змаганнях.
Якщо переглянути список тих, хто виграв по 4 партії, то серед них більшість саме тих, хто вкладає в заняття по Го свою душу і великі зусилля.
Приємною несподіванкою для мене був дуже вдалий виступ Ярослава Малко. Він довгий час не виявляв ознак суттєвого росту в розумінні гри. Тихенько собі грав на турнірах вихідного дня, не претендуючи на високі досягнення. Але, слідуючи закону переходу кількості в якість, його тихий, спокійний і терпеливий рух у вивченні гри, рано чи пізно повинен був вилитись у якісний крок вперед. Подивились би ви, яким щастям світились його очі, коли йому вручали приз за чотири виграні партії!...
Призи за 4 виграні партії отримали також Володя Немоловський, Сергій Матлащук, Артем Походзей, Христина Колос, Віталій Чижевський та Анатолій Яцук.
По 5 партій виграли тільки Владислав Вертелецький та Валерій Крушельницький.
Батьківський комітет відмітив своїми призами і двох найменших учасників чемпіонату - семирічних Юлію Реділу та Олександра Зарівняка.
Відмітили окремим подарунком Павла Тимофієнко, якому завтра виконується 9 років.
Не можу промовчати і про призи, які дістались нам від спонсора нашого чемпіонату. Дітям він передав гарні призи: чудово оформлене видання «Князі України» з яскравими ілюстраціями на глянцевому папері (із серії «Легенди та перекази»). Не знаю як кому, але мені здається, що такий подарунок сподобався всім, і дітям і батькам. Дякуємо нашому спонсору за гарний подарунок дітям.
Бажаю всім дітям вдалого виступу на Чемпіонаті Європи.
Найближчим часом розмістимо фотоальбом з турніру.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
alider
Advanced Member

Повідомлення alider »

Турнір справді пройшов дуже вдало, з висовим рівнем організації. Такі змагання є дуже великим засобом стимулювання дітей займатися Го. Правда, деяким дітям (на увазі маю лише свою доньку) цього стимулу вистачає лише на місяць-півтора...
Також велике спасибі спонсорові та батьківському комітетові за чудові подарунки. Діти так захопилися їх розгляданням, що ми (батьки) забули зробити колективне фото :unsure: .
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Турнірна таблиця в Європейській базі даних (EGD)

Зміни рейтингів в Європейській базі даних (EGD) за результатами турніру

Рейтинг-лист активних українських гравців в Європейській базі даних (EGD)

Загальний рейтинг-лист активних гравців в Європейській базі даних (EGD)

Галерея українських гравців в Європейській базі даних (EGD)
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Andriy99
Advanced Member

Повідомлення Andriy99 »

Я теж приєднуюсь до привітань переможців, хоча вже вітала їх особисто. Рада , звичайно, за них. Ніде правди діти, що ще більшу радість отримала б ,якби серед них був і мій син :( Та,мабуть, це наслідки не досить серйозного ставлення...
Особлива подяка організаторам та ентузіастам Рівного :В.О.Качановському та В.В.Шевчуку.
Все пройшло на найвищому рівні!!!Кожен наступний турнір з їх організацією проходить все досконаліше. Мабуть,мою думку поділяють всі батьки.Незадоволених не залишилось!!!
А ще хотілось би висловити велику вдячність нашому невідомому спосору,який вже вдруге своїми дарунками приносить радість нашим дітям.Тішить те,що існують такі безкорисні та доброзичливі люди.
Та й взагалі,дякую всім небайдужим,хто був на турнірі.Приємно було Вас всіх бачити та спілкуватись! :D
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

ФОТОАЛЬБОМ 2.

Це дуже великий фотоальбом, зібраний з семи фотоапаратів. Ми відсіяли тільки браковані фото та явно невдалі. Всі решта фото залишились в фотоальбомі, щоб кожен бажаючий міг вибрати собі фото, які йому до вподоби.
Переглядайте і відчувайте атмосферу змагання... :)
Омар Хайям
Guest

Повідомлення Guest »

Дуже дякуємо за чудові подарунки! :thumbup:
Відповісти