Суперфинальный турнир Чемпионата АРК по Го 2011

Відповісти
andrei
Advanced Member
Розряд: 8k
Контактна інформація:

Суперфинальный турнир Чемпионата АРК по Го 2011

Повідомлення andrei »

В субботу и воскресенье в Симферополе прошёл последний этап чемпионата Крыма 2011 года.

Для начала фотографии с турнира - http://weiqi.crimea.ua/galleries/2012

Впечатления и результаты чуть позже... но обязательно будут :)
andrei
Advanced Member
Контактна інформація:

Re: Суперфинальный турнир Чемпионата АРК по Го 2011

Повідомлення andrei »

А вот и обещанная заметка с впечатлениями о турнире - http://weiqi.crimea.ua/news/2012/chempi ... superfinal от непосредственного участника
Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

Цікаво, а чому турнір 2011 року грали в 2012? На це були якісь серйозні причини, із-за яких не встигли виконати план змагань 2011 року?
andrei
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення andrei »

Небайдужий писав:Цікаво, а чому турнір 2011 року грали в 2012? На це були якісь серйозні причини, із-за яких не встигли виконати план змагань 2011 року?
Я не вхожу в Оргкомитет и не являюсь членом Президиума КФГ, поэтому не могу ответить на такой вопрос. Чаще всего дата подстраивается под наличие подходящих помещений, а может данный турнир и был изначально запланирован на 2012.
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

andrei писав:...Чаще всего дата подстраивается под наличие подходящих помещений...
Дякую за відповідь.
Чи правильно я зрозумів: у вас планування ведеться не за календарним планом, а за приблизними часовими ознаками (місяцями, сезонами) згідно з певною послідовністю організації змагань і тому не приміщення шукають під відповідні дати, а дати підлаштовують під певні приміщення?
Я вибачаюсь, але виникло ще кілька запитань, відповідь на які ви можете й не знати, але, якщо знаєте, то напишіть:
- Кримська федерація Го має офіційний юридичний статус і має офіційні стосунки з відповідним міністерством в Криму. Чи подають в це міністерство перед початком року календарний план змагань? Якщо подають, то чи доводять до відома спортсменів точні дати проведення запланованих змагань, щоб вони могли планувати свої відпустки чи можливість взяти кілька днів для участі у відповідному змаганні?
- Чи подають в кінці року в це ж міністерство звіт за досягнення кримських спортсменів і що пишуть в цих звітах в таких випадках, коли багатоетапний чемпіонат Криму не встигли провести в поточному році і таким чином не визначили зайняті місця за результатами найголовнішого в республіці змагання з Го?
andrei писав:...а может данный турнир и был изначально запланирован на 2012.
Тоді ще одне запитання: чи не знаєте Ви якими мотивами користувались при плануванні завершення чемпіонату Криму не в тому році, до якого воно відноситься, а в наступному і чи означає це, що було заплановано не подавати його результатів у ваше міністерство в кінці 2011 року?

Я вибачаюсь, що ці запитання виглядають дещо "офтопом" в цій темі. Але вони навіяні саме тим, що головне змагання Криму не було проведено в 2011 році і його результати не потрапили до відповідних звітів за 2011 рік. За власним досвідом знаю, що за зайняті місця нараховуються певні очки як виду спорту, так і тим місцевим спорткомітетам, від яких виступали спортсмени республіки.

Не подумайте, що я хочу тут натякати на якийсь негатив. Мої запитання викликані лише моєю цікавістю. Так як я займаюсь проблемами планування і звітності нашої федерації, то саме тому мені дійсно цікаво як це відбувається в Криму.

Наперед дякую за відповідь.
andrei
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення andrei »

Я вибачаюсь, але виникло ще кілька запитань, відповідь на які ви можете й не знати, але, якщо знаєте, то напишіть:
Да, к сожалению, ничем не могу тут помочь.
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Ясно, дякую. :)
andrei
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення andrei »

Вчера стал известен чемпион - это Николай Зарецкий.

1 Зарецкий Николай (Симферополь)
2 Лазарев Дмитрий (Севастополь)
3 Орлов Юрий (Симферополь)
4 Кравцов Олег (Симферополь)
Відповісти