20 лет дипотношений Украины и Южной Кореи
-
- Новичок
- Розряд: 11k
Re: 20 лет дипотношений Украины и Южной Кореи
А как из турнирной таблицы вычисляются новые рейтинги?
- Небайдужий
- Advanced Member
- Розряд: 6k
- Контактна інформація:
Напишу трошки про те, що мені сподобалось і що не сподобалось на цьому турнірі.
* Сподобалось:
- цікаві люди, цікаві суперники по грі;
- успіхи окремих моїх учнів;
- приємне спілкування з колегами по роботі над розвитком Го;
* Не сподобалось:
- оформлення банерів та дипломів на одній із регіональних мов, замість застосування спільної для всієї України - державної мови; було, в деякій мірі соромно за це перед іноземцями, які вважають Україну повноцінною самостійною державою зі своєю державною мовою, а замість цього бачать, як навіть організації, які позиціонують себе всеукраїнськими, публічні акції влаштовують не на державній мові. Я не маю жодних заперечень з приводу застосування будь-якої мови в побуті при особистісному спілкуванні, але вважаю, що при проведення офіційних публічних заходів, до яких відносяться і змагання, потрібно застосовувати державну мову, принаймні, хоча б в оформленні зали і документів;
- фуршет; завжди було неприємно спостерігати на таких заходах, як окремі люди пруть вперед, набирають собі їжі, а потім в кінці більш скромні люди не мають можливості спробувати хоч щось. Думаю, краще було розставити на кожен стіл по тарілці з наїдками і ті, хто сидить за цим столом, уже поділили б ці наїдки між собою. А так, це виглядало трохи дикувато. Крім того, було дивно бачити в ресторані пластиковий одноразовий посуд. Це взагалі ні в які ворота не лізе.
Прямо якась неповага до людей. Невже в ресторані не могли поставити звичайні тарілки? Це ж не на природі відбувається, а в приміщенні, та ще не простому, а ресторанному. Якщо проводити фуршет - то достойно, а якщо немає коштів на проведення достойного фуршету, то краще його взагалі не проводити, а потім з запрошеними людьми піти в ресторан за особисті кошти.
А в цілому, вважаю, що турнір пройшов успішно і зіграв для більшості учасників позитивну роль, дав їм можливість набратись досвіду та хоч трошки зрости в майстерності гри.
PS Забув ще написати:
не сподобалось мені ще й те, що члени федерації Корольова не здавали благодійних внесків. Всім відомо, що ці кошти збирались на утримання пана Чуна. Він працював для всіх, не зважаючи на членство в тій чи іншій федерації. Цілком справедливо було б, якби всі учасники здали якісь благодійні внески на це. А то виходить, що членам альтернативної федерації не хочеться підтримати пана Чуна своїми грошима. Ну, це їхнє право. Але це вкрай не гарно.
* Сподобалось:
- цікаві люди, цікаві суперники по грі;
- успіхи окремих моїх учнів;
- приємне спілкування з колегами по роботі над розвитком Го;
* Не сподобалось:
- оформлення банерів та дипломів на одній із регіональних мов, замість застосування спільної для всієї України - державної мови; було, в деякій мірі соромно за це перед іноземцями, які вважають Україну повноцінною самостійною державою зі своєю державною мовою, а замість цього бачать, як навіть організації, які позиціонують себе всеукраїнськими, публічні акції влаштовують не на державній мові. Я не маю жодних заперечень з приводу застосування будь-якої мови в побуті при особистісному спілкуванні, але вважаю, що при проведення офіційних публічних заходів, до яких відносяться і змагання, потрібно застосовувати державну мову, принаймні, хоча б в оформленні зали і документів;
- фуршет; завжди було неприємно спостерігати на таких заходах, як окремі люди пруть вперед, набирають собі їжі, а потім в кінці більш скромні люди не мають можливості спробувати хоч щось. Думаю, краще було розставити на кожен стіл по тарілці з наїдками і ті, хто сидить за цим столом, уже поділили б ці наїдки між собою. А так, це виглядало трохи дикувато. Крім того, було дивно бачити в ресторані пластиковий одноразовий посуд. Це взагалі ні в які ворота не лізе.

А в цілому, вважаю, що турнір пройшов успішно і зіграв для більшості учасників позитивну роль, дав їм можливість набратись досвіду та хоч трошки зрости в майстерності гри.
PS Забув ще написати:
не сподобалось мені ще й те, що члени федерації Корольова не здавали благодійних внесків. Всім відомо, що ці кошти збирались на утримання пана Чуна. Він працював для всіх, не зважаючи на членство в тій чи іншій федерації. Цілком справедливо було б, якби всі учасники здали якісь благодійні внески на це. А то виходить, що членам альтернативної федерації не хочеться підтримати пана Чуна своїми грошима. Ну, це їхнє право. Але це вкрай не гарно.

Востаннє редагувалось 28 серпня 2012, 21:49 користувачем Небайдужий, всього редагувалось 2 разів.
-
- Advanced Member
- Контактна інформація:
Спасибо за отзыв, обязательно учтём на будущее.
Что касается языка баннеров, то мы в рамках оргкомитета этот вопрос обсуждали и сошлись на том, что корейцам (из посольства, из спонсорской организации и собственно господину Чуну) русский язык более понятен. Часть материалов (таблички с благодарностью спонсорам) выполнена по-английски. А вот логотип - по-украински. Всем сестрам по серьгам.
Насчёт фуршета... Ну да, мне самому пришлось есть мясной вареник из пластикового стаканчика. В следующий раз будем этот пластиковый вопрос иметь в виду. Вареник, кстати, был очень вкусный (а деньги на фуршет - сопоставимы с главным призом).
Что касается языка баннеров, то мы в рамках оргкомитета этот вопрос обсуждали и сошлись на том, что корейцам (из посольства, из спонсорской организации и собственно господину Чуну) русский язык более понятен. Часть материалов (таблички с благодарностью спонсорам) выполнена по-английски. А вот логотип - по-украински. Всем сестрам по серьгам.

Насчёт фуршета... Ну да, мне самому пришлось есть мясной вареник из пластикового стаканчика. В следующий раз будем этот пластиковый вопрос иметь в виду. Вареник, кстати, был очень вкусный (а деньги на фуршет - сопоставимы с главным призом).
- Небайдужий
- Advanced Member
- Контактна інформація:
В вашому положенні написано :AlterEgo писав:Что касается языка баннеров, то мы в рамках оргкомитета этот вопрос обсуждали и сошлись на том, что корейцам (из посольства, из спонсорской организации и собственно господину Чуну) русский язык более понятен.
Банери існують саме для реклами і популяризації, а не для показухи перед Чуном чи ще кимось. Адже ці банери будуть нести своє рекламне навантаження саме на фото і відео, яке будуть переглядати відвідувачі ресурсів, де вони будуть опубліковані, а не при читанні їх корейцями. Корейців за бадук агітувати не треба. Так що, неправильно ви розставляєте пріоритети. Пишете в положенні, що метою є популяризація гри в Україні, а значить і писати треба на мові, яка є загальною для всієї України, а не на мові, яка є регіональною в окремих регіонах України.AlterEgo писав: 1. Цілі і завдання
Турнір проводиться на честь 20-річчя з дня встановлення дипломатичних відносин між Україною і Республікою Корея, з метою зміцнення міжнародних відносин між нашими країнами і подальшої популяризації гри го (бадук) в м. Києві та в Україні.
-
- Advanced Member
- Контактна інформація:
В этом вопросе мы ещё брали в расчёт установившуюся традицию, существующую в УФГО многие годы. Её, эту традицию, легко отследить по фотографиям.
- kandidat
- Advanced Member
Чем начинать дискуссию по поводу языка лучше подробнее рассказать о турнире как таковом. Что помогало, что мешало, причины, выводы...
Как никак совместное детище нескольких организаций и мистера Чуна...
Как никак совместное детище нескольких организаций и мистера Чуна...
-
- Новичок
Особисто я вважаю, що банер не Українською мовою - ганьба.
І особисто я грошей на чунів більше давати не буду.
Якщо корейцям більше зрозуміла Рросійська - це їх проблеми.
І особисто я грошей на чунів більше давати не буду.
Якщо корейцям більше зрозуміла Рросійська - це їх проблеми.
- Небайдужий
- Advanced Member
- Контактна інформація:
Давайте, дійсно припинимо розмови про мови. Власне я написав лише те, що мені сподобалось і не сподобалось. І це було написано не для того, щоб переводити тему у флуд. Так що, давайте дійсно говорити і писати про турнір.

Не треба так зневажливо відноситись до людей, а тим більше, до гостя. Пан Чун багато робить для розвитку Го, і не тільки у нас. Це поважна, достойна людина. Так що, якщо він приїхав до нас у гості, то не збідніємо, якщо трошки потратимо на нього своїх грошей. Але якщо хтось не хоче бути солідарним з усіма любителями Го в Україні (не залежно від федерацій) і підтримати матеріально, то, як кажуть, ніхто ж не заставить. Тільки не треба це виставляти як принципову позицію. Цим ви себе показуєте не з кращого боку.veeter писав:І особисто я грошей на чунів більше давати не буду.

-
- Главный судья
Изменение рейтинга по итогам турнира
1 Кравец, Андрей 2585 2595 2 Яценко, Дмитрий 2393 2427 3 Качановский, Артем 2675 2667 4 Богацкий, Дмитрий 2601 2588 5 Кокозей, Владимир 2406 2417 6 Королев, Роман 2302 2314 7 Богацкий, Аркадий 2304 2320 8 Михалюк, Юрий 2322 2321 9 Скочко, Василий 2391 2381 10 Крушельницкий, Валер 2091 2127 11 Плющ, Юрий 2283 2264 12 Ружанский, Роман 2269 2241 13 Денисенко, Андрей 2089 2104 14 Кокозей, Виктор 2296 2283 15 Антропов, Кирилл 1886 1914 16 Кревсун, Александр 1946 1907 17 Кузнечиков, Сергей 1850 1830 18 Зубарев, Владимир 1611 1640 19 Гилязов, Александр 1511 1723 20 Кубрак, Дарья 1543 1638 21 Пилипчук, Андрей 1766 1669 22 Хведченя, Ярослав 1504 1487 23 Качановский, Владими 1427 1425 24 Корсак, Виктория 1477 1506 25 Супрун, Сергей 1448 1449 26 Карелов, Анатолий 1245 1309 27 Левенко, Павел 1278 1307 28 Орловский, Виктор 1344 1298 29 Малко, Ярослав 1337 1261 30 Ясинский, Станислав 1100 1104 31 Тихий, Юрий 1031 1170 32 Сильницкая, Татьяна 1107 1043 33 Коробка, Сергей 908 982 34 Исаенко, Анна 962 958 35 Тарасенко, Светлана 937 888 36 Колодяжный, Андрей 845 890 37 Дробилко, Юрий 643 830 38 Русановский, Дмитрий 622 715 39 Русановский, Евгений 798 735 40 Шут, Роман 698 686 41 Ружанская, Камилла 668 608 42 Устенко, Тамара 552 662 43 Берко, Сергей 585 603 44 Бирюков, Юрий 509 500 45 Шут, Ольга 473 451 46 Клановец, Алексей 557 518 47 Дударь, Константин 350 402 48 Общин, Василий 171 236 49 Петрашевская, Ника 384 357 50 Зарецкий, Василий 14 22 51 Шередеко, Егор 21 24С уважением, Владимир Корсак
-
- Advanced Member
- Контактна інформація:
25-26 августа в библиотеке Национального технического университета Украины «КПИ» прошёл турнир по игре го «XX лет дипломатических отношений Республики Корея и Украины». За призы, предоставленные генеральным спонсором – компанией Samsung Electronics – боролись лучшие игроки нашей страны, более 50 человек из 5 регионов.
Первое место занял студент КПИ Андрей Кравец.
Второе в отчаянной борьбе завоевал Дмитрий Яценко.
Третье досталось Артёму Качановскому, также студенту КПИ.
Традиционно призовыми в турнирах подобного уровня являются и следующие пять мест, которые последовательно заняли Дмитрий Богацкий, Владимир Кокозей, Роман Королёв, Аркадий Богацкий, Юрий Михалюк.
Лучшие результаты в дополнительных зачётах показали:
- до 12 лет – Валерий Крушельницкий;
- до 18 лет - Роман Королёв;
- среди женщин - Дарья Кубрак.
Особым гостем турнира стал мастер 9-го профессионального дана, представитель Корейской Ассоциации Бадук (так называется игра го по-корейски) господин Чун Пун Джо. По окончанию турнира он дал сеанс одновременной игры всем желающим.
Турнир посетили представители посольства Республики Корея, без которого мероприятие бы не состоялось.
Информационным спонсором выступил Культурный центр «Сан».
Организатор – Федерация го (бадук, вейчи) Украины при содействии Киевской федерации го – благодарит руководство КПИ за предоставленное помещение, дружественные организации – за оказанную помощь, а всех игроков – за увлечённую игру.
(буду благодарен за оперативные замечания к тексту)
Первое место занял студент КПИ Андрей Кравец.
Второе в отчаянной борьбе завоевал Дмитрий Яценко.
Третье досталось Артёму Качановскому, также студенту КПИ.
Традиционно призовыми в турнирах подобного уровня являются и следующие пять мест, которые последовательно заняли Дмитрий Богацкий, Владимир Кокозей, Роман Королёв, Аркадий Богацкий, Юрий Михалюк.
Лучшие результаты в дополнительных зачётах показали:
- до 12 лет – Валерий Крушельницкий;
- до 18 лет - Роман Королёв;
- среди женщин - Дарья Кубрак.
Особым гостем турнира стал мастер 9-го профессионального дана, представитель Корейской Ассоциации Бадук (так называется игра го по-корейски) господин Чун Пун Джо. По окончанию турнира он дал сеанс одновременной игры всем желающим.
Турнир посетили представители посольства Республики Корея, без которого мероприятие бы не состоялось.
Информационным спонсором выступил Культурный центр «Сан».
Организатор – Федерация го (бадук, вейчи) Украины при содействии Киевской федерации го – благодарит руководство КПИ за предоставленное помещение, дружественные организации – за оказанную помощь, а всех игроков – за увлечённую игру.
(буду благодарен за оперативные замечания к тексту)
Востаннє редагувалось 27 серпня 2012, 19:15 користувачем AlterEgo, всього редагувалось 1 раз.