Uksus писав:Враження: зібрались учасники із низьким рейтингом і з високим. Всі скинулись баблом. Потім це бабло розпиляли між учасниками із високим рейтингом (які як майстри спорту, скидались, якщо правильно пам’ятаю, вполовину менше) і між організаторами.
Всі учасники отримали листівки й право на швидкісне поїдання азіатської їжі.
Навіть не знаю, що із цього мусило б "сподобатись"...
Були хороші й сильні супротивники, з ними було цікаво грати, але така штука є й на КГС і була перед цим на відкритому кубку Рівного. Був пан Чун, за що спасибі Дмитрію Олександровичу.
Не думаю, що таке враження для когось сильно "важливе"...

Звідки такий негативізм?
Якась нездорова, нічим немотивована заздрість до сильніших гравців, підозри в тому, що організатори "розпиляли" гроші між собою...
Благодійні внески здавали всі однакові, за винятком дітей, які здавали менше, і членів федерації Корольова, які взагалі не здавали таких внесків, що дійсно вкрай не гарно з їх боку. Далі ці благодійні внески пішли в статтю витрат на пана Чуна, на скільки мені відомо. Дмитро Олександрович мав великі витрати, пов'язані з перебуванням гостя з Кореї. Так що, збирання благодійних внесків на це цілком виправдано. І дипломи та фуршет до цього жодного відношення не мають. Призи, нагородна символіка, дипломи та фуршет - це все за рахунок коштів спонсора, фірми Самсунг. Так що, ви здавали гроші не для того, щоб купити собі "листівку" чи "швидкісно поїдати корейську їжу", а для того, щоб допомогти Дмитру Олександровичу забезпечити перебування пана Чуна в Україні.
Жаль, що людина майже не оцінила самого найважливішого - живої гри в реальному турнірі. Порівнювати гру в живому турнірі з грою на КГС - нонсенс.
Думаю, що організаторам турніру варто чітко пояснити куди й які гроші потрачені, щоб у людей не виникало таких неправильних вражень.