20 лет дипотношений Украины и Южной Кореи

Відповісти
Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Re: 20 лет дипотношений Украины и Южной Кореи

Повідомлення Небайдужий »

AlterEgo писав:Организатор – Федерация го (бадук, вейчи) Украины – благодарит руководство КПИ за предоставленное помещение, дружественные организации – за оказанную помощь, а всех игроков – за увлечённую игру.
Так..., навіть немає слів... Таке враження, що представники Київської федерації навіть не мають відношення до організації цього турніру і в оргкомітет не входили... "Организатор – Федерация го (бадук, вейчи) Украины"... І в положенні, яке розмістили безпосередньо перед турніром - те ж саме.
Не хотілось писати тут щось негативне, але це вже ні в які ворота не лізе. Наче й говорили на цю тему і навіть до консенсусу дійшли, а на ділі виходить, що все не так, як словесами тут малювалось.
:thumbdown: :dots:
Востаннє редагувалось 27 серпня 2012, 19:24 користувачем Небайдужий, всього редагувалось 1 раз.
AlterEgo
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення AlterEgo »

Спасибо за конструктивное замечание. Сейчас поправлю.
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Переглянув рейтинги і впевнився, що Валерій Крушельницький вийшов на рейтинг, відповідний для першого дана.
Молодець Валерій, так тримати! :)
Востаннє редагувалось 28 серпня 2012, 13:05 користувачем Небайдужий, всього редагувалось 1 раз.
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Турнірна таблиця в EGD:

http://www.europeangodatabase.eu/EGD/To ... y=T120825E

http://www.europeangodatabase.eu/EGD/To ... y=T120825E

Галерея українських гравців в EGD: http://www.europeangodatabase.eu/EGD/Al ... d=2&cou=UA
Всі, хто бажає, можуть розмістити в цій галереї своє фото. Якщо ж не можете розібратись як це зробити, або не виходить це зробити, то звертайтесь до мене. Я допоможу.
AlterEgo
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення AlterEgo »

На всякий случай - вдруг кому надо:

The Go tournament «XX years of diplomatic relations between the Republic of Korea and Ukraine" took place at the library of the National Technical University of Ukraine "KPI" on August 25th-26th. The best players from all over the country, more than 50 people from the five regions fought for prizes supplied by the general sponsor the Samsung Electronics Ukraine Company.

Andriy Kravets, a KPI student, took the 1st prize.

Dmitry Yatsenko got 2nd prize in a desperate struggle.

Artem Kachanovsky, also a student of the KPI, took the 3rd prize.

Traditionally the next five places of high-level competitions are also prized. So Dmitry Bogatsky, Vladimir Kokozey, Roman Korolev, Arkady Bogatsky and Yuri Mikhalyuk was awarded too.

The best results in additional categories were shown by:

- Valery Krushelnitsky in category up to 12;

- Roman Korolev – up to 18;

- Daria Kubrak – as woman.

Mr. Chung Poon Joe, a master of the 9th professional dan and the representative of the Korean Baduk Association, was the honorable guest of the tournament. He provided a simultaneous exhibition to the public at the end of the tournament.

Representatives of the Embassy of the Republic of Korea attended the tournament. The event would not take place without support of the Embassy.

The Cultural Center "San" was an informational sponsor.

The organizer - the Ukraine Go Federation that was supported by the Go federation of Kiev - thanks for KPI management for the hosting. The organizer also thanks all friendly organization for their support and all the players for fascination with their games.

-----

Дорогие участники турнира! Пожалуйста, поделитесь своими впечатлениями: что понравилось, что - нет; что нужно уменьшить, что - увеличить; что - добавить, что - наоборот. Для нас очень важно мнение каждого, чтобы сделать следующий турнир (ориентировочно - в октябре) лучше и привлекательней.
Uksus
Новичок
Розряд: 9k

Повідомлення Uksus »

AlterEgo писав: Пожалуйста, поделитесь своими впечатлениями
Враження: зібрались учасники із низьким рейтингом і з високим. Всі скинулись баблом. Потім це бабло розпиляли між учасниками із високим рейтингом (які як майстри спорту, скидались, якщо правильно пам’ятаю, вполовину менше) і між організаторами.
Всі учасники отримали листівки й право на швидкісне поїдання азіатської їжі.
Навіть не знаю, що із цього мусило б "сподобатись"...
Були хороші й сильні супротивники, з ними було цікаво грати, але така штука є й на КГС і була перед цим на відкритому кубку Рівного. Був пан Чун, за що спасибі Дмитрію Олександровичу.
Не думаю, що таке враження для когось сильно "важливе"... :unsure:
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Uksus писав:Враження: зібрались учасники із низьким рейтингом і з високим. Всі скинулись баблом. Потім це бабло розпиляли між учасниками із високим рейтингом (які як майстри спорту, скидались, якщо правильно пам’ятаю, вполовину менше) і між організаторами.
Всі учасники отримали листівки й право на швидкісне поїдання азіатської їжі.
Навіть не знаю, що із цього мусило б "сподобатись"...
Були хороші й сильні супротивники, з ними було цікаво грати, але така штука є й на КГС і була перед цим на відкритому кубку Рівного. Був пан Чун, за що спасибі Дмитрію Олександровичу.
Не думаю, що таке враження для когось сильно "важливе"... :unsure:
Звідки такий негативізм?
Якась нездорова, нічим немотивована заздрість до сильніших гравців, підозри в тому, що організатори "розпиляли" гроші між собою...
Благодійні внески здавали всі однакові, за винятком дітей, які здавали менше, і членів федерації Корольова, які взагалі не здавали таких внесків, що дійсно вкрай не гарно з їх боку. Далі ці благодійні внески пішли в статтю витрат на пана Чуна, на скільки мені відомо. Дмитро Олександрович мав великі витрати, пов'язані з перебуванням гостя з Кореї. Так що, збирання благодійних внесків на це цілком виправдано. І дипломи та фуршет до цього жодного відношення не мають. Призи, нагородна символіка, дипломи та фуршет - це все за рахунок коштів спонсора, фірми Самсунг. Так що, ви здавали гроші не для того, щоб купити собі "листівку" чи "швидкісно поїдати корейську їжу", а для того, щоб допомогти Дмитру Олександровичу забезпечити перебування пана Чуна в Україні.
Жаль, що людина майже не оцінила самого найважливішого - живої гри в реальному турнірі. Порівнювати гру в живому турнірі з грою на КГС - нонсенс. :thumbdown:

Думаю, що організаторам турніру варто чітко пояснити куди й які гроші потрачені, щоб у людей не виникало таких неправильних вражень.
AlterEgo
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення AlterEgo »

Турнирный сбор или, точнее, благотворительный, без остатка (точнее, к нему ещё было прибавлено) пошёл на обеспечение пребывания г-на Чуна в Киеве.

Спасибо за отзыв, он пригодится в работе.
Vassko
Тренер
Розряд: 4d
Контактна інформація:

Повідомлення Vassko »

Мне не понравился сам процесс организации турнира. Я вообще не понял что я делал в оргкомитете, и что там делали некоторые другие люди. Получить нормальную информацию оказалось сложно! На деле оказалось, что оргкомитет ничего не решал в принципе.
Кстати,Uksus, деньги таки раздеребанили. Я правда не знаю, какие, кто и кому. А так да- по другому же не бывает. Хотя можно такую смету наваять сейчас, что все организаторам ещё должны останутся и много:)
AlterEgo
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення AlterEgo »

Vassko писав:Мне не понравился сам процесс организации турнира. Я вообще не понял что я делал в оргкомитете,
Почти ничего ;)
и что там делали некоторые другие люди.
Большинство оказало посильную помощь.
Vassko писав:Получить нормальную информацию оказалось сложно! На деле оказалось, что оргкомитет ничего не решал в принципе.
Отчего же. Скидки для детей решил внести (вернуть) именно оргкомитет.
Кстати, Uksus, деньги таки раздеребанили. Я правда не знаю, какие, кто и кому.
...и на самом ли деле. Не знаете - нечего и тень на плетень наводить.
А так да- по другому же не бывает. Хотя можно такую смету наваять сейчас, что все организаторам ещё должны останутся и много:)
Вижу, опыт у вас большой, ему бы всё же применение найти.
Відповісти