Артем писав:Було круто
Які ж вони багатослівні, наші лідери!!! Аж не перечитати таку купу вражень, описаних в їхніх постах у цій темі. А Андрій навіть ще крутіше: поділився своїми враженнями телепатично . Ну, справжньому лідеру так і належить бути крутішим за інших...
Не ображайтесь хлопці за мій сарказм, але я так думаю, що ваші повноцінні враження про учасників турніру та про ігри з профіками були би дуже цікавими, як для наших майбутніх чемпіонів, так і для всіх відвідувачів нашого форуму. Тож не соромтесь давати більше інформації про вашу участь у таких цікавих подіях. І не жалкуйте про потрачений на це час, так як нам усім треба якось розвивати Го в нашій країні. А ваші розповіді були би чудовими промоакціями для наших любителів Го. А ще якби й партіями поділились та їх розборами, то й ціни вам не було б.
Але все-одно дякую вам за те, що ви хоча б відважились потратити купу власних коштів і прийняти участь у такому цікавому турнірі. Мені особисто було цікаво спостерігати за всім тим, що відбувалось на турнірі.
Заради об'єктивності мушу признатись, що фотки мені дуже сподобались. Неначе глянув власними очима на Китай. Це чудова, казкова, країна, до якої хотілось би поїхати не один раз. Але, оскільки таких вільних коштів у мене немає, то можна хоча б через фото подивитись на її дивовижну красу.
Дякую Діма.
Єдине, що як "фотограф" "фотографу" раджу хлопцям будувати композицію кадру так, щоб ноги персонажів не обрізались, або уже фотографувати по пояс, якщо не виходить зняти повністю. "Це ж елементарно, Ватсон!"
PS Доки писав свій пост, Артем хоч трошки поділився враженнями. Ура!!!
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям