Доброго дня
Вчорашній день запам'ятався масою вражень.
Після сніданку ми вирушили до другого за величиною міста в Кореї - Пусан. Нам провели чудову екскурсію гористою місцевістю з виглядом на Японське море. На жаль, довго насолодитися неперевершеним виглядом моря не вийшло, так як екскурсія тривала не більше тридцяти хвилин і була проведена на спеціальному транспорті, який мав вигляд потягу з трьома вагонами. Хоч він і їхав в міру повільно, але якісні фото зробити мені не вийшло. Цьому сприяли і густо посаджені дерева.

Після цього, ми зробили групове фото і вирушили до "Asian Community School", де нас тепло зустріли учні і викладачі школи. Коротко ознайомивши з життям закладу, нас поділили на дві групи і провели екскурсію, де розповідали що і коли робиться в різних кімнатах. Так як це міжнародна школа, кожна кімната відносилася до якоїсь відповідної країни. Української кімнати ми не знайшли, зате була російська та окремий клас для гри в Го. Відмічу те, що багато учнів були російськомовними, а всіх школярів, якщо я не помиляюся, налічувалося дев'яносто два.
На завершення, нас навчали робити каву або пекти печиво. Я був записаний до групи, яка робила каву. Кожен відчув себе справжнім баристом, отримав масу позитивних емоцій та скуштував неперевершену натуральну каву, зроблену власними руками.
Далі ми вирушили грати дружній матч з молодими гравцями Busan'a. Ми зіграли дві партії з контролем часу 10 хвилин + 20 секунд на хід. Кожен мав змогу отримати чудовий досвід та незабутні враження від цього дійства. А на завершення, наша команда отримала книги з задачами і вирушила до ресторану.
Після такого насиченого дня на шведському столі кожен мав повну тарілку харчів, а тільки потім дізнався, що якщо не з'їсти всього, то отримає штраф у розмірі 10 тисяч вон (~10 доларів). Уявіть, на скільки було важко тим, хто випадково положив собі перець чілі

Кожен третій був з червоним обличчям, але не було жодного, кому не сподобалася вечеря.
Завершення дня всіх приємно здивувало. Нас відвели на пляж, де кожен міг змочити ноги, зробити фото та насолодитися чудовим краєвидом нічного міста Пусан.