Фото з турніру:
Flickr: https://www.flickr.com/photos/ufgo/albu ... 7949406453
Архів: https://www.dropbox.com/s/aoyy086j5olbx ... 5.zip?dl=0
Командний чемпіонат України з ґо 2017
- dkataiev
- Пользователь
- Розряд: 10k
- Небайдужий
- Advanced Member
- Розряд: 6k
- Контактна інформація:
Re: Командний чемпіонат України з ґо 2017
Турнірна таблиця в Європейській базі даних
Зміни європейських рейтингів
Фотогалерея українських гравців в Європейській базі даних
Дуже мало наших гравців завантажили свої фото в базу. Якщо комусь потрібна допомога в цій справі, то звертайтесь - допоможу. Можу навіть сам підібрати вам фото із доступних тут на форумі в альбомах з турнірів. Або надсилайте фото мені, а я сам завантажу в базу.
Зміни європейських рейтингів
Фотогалерея українських гравців в Європейській базі даних
Дуже мало наших гравців завантажили свої фото в базу. Якщо комусь потрібна допомога в цій справі, то звертайтесь - допоможу. Можу навіть сам підібрати вам фото із доступних тут на форумі в альбомах з турнірів. Або надсилайте фото мені, а я сам завантажу в базу.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Омар Хайям
-
- Новичок
- Розряд: 4k
Place 27: 13974950 - Anton Vedenskyi (rank declared: 4k)
Грав не Антон Веденський, а Кирило Веденський:
http://www.europeangodatabase.eu/EGD/Pl ... y=12937485
Замініть, будь ласка.
Грав не Антон Веденський, а Кирило Веденський:
http://www.europeangodatabase.eu/EGD/Pl ... y=12937485
Замініть, будь ласка.
- December
- Advanced Member
- Розряд: 5k
Звісно, Кирило грав. Так в усіх звітах та таблицях Кирило. Виправимо.
- Небайдужий
- Advanced Member
- Контактна інформація:
Це мабуть моя помилка. Я уже подав виправлений файл на заміну в базу даних. Сподіваюсь найближчими днями адмін бази зробить заміну. Я написав йому про це листа.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Омар Хайям
- Небайдужий
- Advanced Member
- Контактна інформація:
Уже виправили. 

Омар Хайям
Омар Хайям
- Небайдужий
- Advanced Member
- Контактна інформація:
Маємо перші позитивні "плоди" проведення чемпіонату:
* наказом управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації № 220 від 31.03.2017 Михалюку Юрію, Качановському Михайлу та Єрошкіну Юрію присвоєно спортивний розряд "КАНДИДАТ В МАЙСТРИ СПОРТУ УКРАЇНИ". !!!
Поздоровляю хлопців з цією подією і бажаю їм подальшого руху вперед та виходу на рівень майстрів спорту. А я уже зі свого боку, як тренер рівненських спортсменів, постараюсь все зробити для того, щоб ці звання були їм присвоєні.
З приводу присвоєння майстра спорту України Лопатюку Костянтину уже ведеться відповідна робота. Сподіваюсь, що невдовзі я зможу відзвітувати про результати цієї роботи.
* наказом управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації № 220 від 31.03.2017 Михалюку Юрію, Качановському Михайлу та Єрошкіну Юрію присвоєно спортивний розряд "КАНДИДАТ В МАЙСТРИ СПОРТУ УКРАЇНИ". !!!

Поздоровляю хлопців з цією подією і бажаю їм подальшого руху вперед та виходу на рівень майстрів спорту. А я уже зі свого боку, як тренер рівненських спортсменів, постараюсь все зробити для того, щоб ці звання були їм присвоєні.
З приводу присвоєння майстра спорту України Лопатюку Костянтину уже ведеться відповідна робота. Сподіваюсь, що невдовзі я зможу відзвітувати про результати цієї роботи.
Омар Хайям
Омар Хайям
- December
- Advanced Member
- Розряд: 5k
Кияни теж працюють над оформленням розрядів. )