62nd European Go Congress, 2018 (Pisa, Italy)
- December
- Advanced Member
- Розряд: 5k
Re: 62nd European Go Congress, 2018 (Pisa, Italy)
Оскільки у ЄБД завантажили майже всі турніри з Ґо Конгресу, то я потроху готую файли для обрахунку українського рейтингу, проте, потрібно ще зачекати на завантаження результату фіналу Командного чемпіонату Європи для повноти картини.
- Наталья
- Advanced Member
- Небайдужий
- Advanced Member
- Розряд: 6k
- Контактна інформація:
Невідомо коли, і чи взагалі будуть розміщувати саме в Євробазі, але результати фіналу КЧЄ уже давно опубліковані на сайті турніру:
https://pandanet-igs.com/communities/eu ... unds/481#2
https://pandanet-igs.com/communities/eu ... rounds/482
https://pandanet-igs.com/communities/eu ... rounds/483
Може цього достатньо, щоб порахувати наші рейтиниги?
Потрібні офіційні українські рейтинги станом на 1 вересня (навчальний рік починається).
А взагалі, я так розумію, що Юля ще по інерції (доки їй ця "забава" не набридне) продовжує рахувати рейтинги, хоча уже й не входить до президії. А хто насправді, офіційно, відповідає в новій президії за рейтинги? (хто очолює рейтингову комісію, якщо таку створювали?) Думаю, що про це було би цікаво дізнатись не лише мені.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Омар Хайям
- December
- Advanced Member
Так, Володимире Олександровичу, наразі я займаюсь обрахунками рейтингу. Командний доводиться вводити і опрацьовувати вручну. Поки я так і роблю, але, можливо, через це доведеться потім все наново перераховувати, бо справа не в самих результатах партій, а у змінах єврорейтингу.
- Небайдужий
- Advanced Member
- Розряд: 6k
- Контактна інформація:
Не думаю, що результати КЧЄ якось вплинуть на рейтинги більшості українських учасників Ґо конгресу (за винятком Андрія, Артема, Богдана і Діми). Мене, в першу чергу цікавлять рейтинги моїх учнів, які аж ніяк не повинні від цього залежати.December писав: ↑01 вересня 2018, 04:29 Так, Володимире Олександровичу, наразі я займаюсь обрахунками рейтингу. Командний доводиться вводити і опрацьовувати вручну. Поки я так і роблю, але, можливо, через це доведеться потім все наново перераховувати, бо справа не в самих результатах партій, а у змінах єврорейтингу.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Омар Хайям
- Наталья
- Advanced Member
https://eurogofed.org/index.html?id=217
Під час щорічних зборів ЄвроГоФедерації, на якому були присутні представники УФГО, було вирішено більше не вводити до бази Єврогодатабейз результати онлайн-змаганнь.
Також про це було написано на сайті ЄвроГоФедерації.
Також саме там було прийняте рішення про те, що лише одна особа від кожної Федерації-члена ЄФГ є уповноваженою і вводить результати всіх змагань, які відбуваються на території її країни.
Під час щорічних зборів ЄвроГоФедерації, на якому були присутні представники УФГО, було вирішено більше не вводити до бази Єврогодатабейз результати онлайн-змаганнь.
Також про це було написано на сайті ЄвроГоФедерації.
Також саме там було прийняте рішення про те, що лише одна особа від кожної Федерації-члена ЄФГ є уповноваженою і вводить результати всіх змагань, які відбуваються на території її країни.
- Наталья
- Advanced Member
http://europeangodatabase.eu/EGD/Player ... y=15937042
Також, на прикладі зміни українського рейтингу Євгена після змагань у Пізі, прошу, якщо це можливо відкрити для всіх, показати, як здійснюється і від чого залежить перерахунок.
Згідно Єврогодатабейз за два тижні змагань у Пізі +48 очок, в українському рейтингу +6.
Заздалегідь вдячна.
Також, на прикладі зміни українського рейтингу Євгена після змагань у Пізі, прошу, якщо це можливо відкрити для всіх, показати, як здійснюється і від чого залежить перерахунок.
Згідно Єврогодатабейз за два тижні змагань у Пізі +48 очок, в українському рейтингу +6.
Заздалегідь вдячна.
- Наталья
- Advanced Member
http://europeangodatabase.eu/EGD/Tourna ... n=15974046
Також тут, якщо це можливо, прошу прокоментувати. Це був форовий турнір. Чому він у базі стоїть у категорії А, з відповідним нарахуванням очок?
Також тут, якщо це можливо, прошу прокоментувати. Це був форовий турнір. Чому він у базі стоїть у категорії А, з відповідним нарахуванням очок?
- December
- Advanced Member
По-перше, змагання у Кременці не було заявлене, як форове, а стало таким вимушено, через надзвичайно велику різницю у рівнях гравців.Наталья писав: ↑15 вересня 2018, 12:17 http://europeangodatabase.eu/EGD/Tourna ... n=15974046
По-друге, клас турніру залежить від регламенту (контролю часу, тривалості партії), а не від наявності чи відсутності фор. Наприклад, Жіночий чемпіонат Європи - є партії з форами, клас А, Європейський Го Конгрес - купа партій з форами, клас А. Це так, найсвіжіше.
- Наталья
- Advanced Member
Прошу тоді пояснити, як відбувався перерахунок українського рейтингу після даного змагання?
Колись ви мені пояснювали, що чим вище рейтинг, тим менше балів нараховуються за перемогу. Лідер змагання у Кременці отримав 30 очок, як це сталось?
Як я можу побачити перерахунок українського рейтингу по кожному змаганню, де приймали участь мої діти?
Оскільки я не впевнена, що все відбувалось за буквою закону і права моїх неповнолітніх дітей не були порушені.
Також, хочу побачити положення про експертну оцінку в УФГО, або його аналог.
Заздалегідь вдячна.
Колись ви мені пояснювали, що чим вище рейтинг, тим менше балів нараховуються за перемогу. Лідер змагання у Кременці отримав 30 очок, як це сталось?
Як я можу побачити перерахунок українського рейтингу по кожному змаганню, де приймали участь мої діти?
Оскільки я не впевнена, що все відбувалось за буквою закону і права моїх неповнолітніх дітей не були порушені.
Також, хочу побачити положення про експертну оцінку в УФГО, або його аналог.
Заздалегідь вдячна.