The 34th World Amateur Go Championship, Sendai, Japan

Відповісти
Vassko
Тренер
Розряд: 4d
Контактна інформація:

Re: The 34th World Amateur Go Championship, Sendai, Japan

Повідомлення Vassko »

Небайдужий писав:to Vassko: Дякую за проявлену активність в цій темі. Сподіваюсь Ваша активність виллється у конкретні корисні справи. :) А ще краще, якщо це буде ще й по цій темі, тобто в плані пошуку спонсорів.

to liver: Дякую за цікаві ідеї. Але, Ви пропонуєте - Ви і реалізовуєте. Це простий і надійний принцип, який захищає суспільство від тих, хто шукає роботу для інших замість пошуку роботи собі. Я думаю, що Вам краще запропонувати щось таке корисне, що Ви можете реалізувати, і взятись за ту справу та зробити її на користь людям. Люди, не залежно від федерацій, будуть Вам тільки вдячні.
Может выльется, может и нет- от федерации это точно не зависит. Спонсоров сейчас для федерации точно искать не буду- есть причины.
Кстати, про "инициатива наказуема исполнением" полностью поддерживаю. А то советчиков много- "пахарей" мало.
liver
Advanced Member
Розряд: 1d

Повідомлення liver »

Небайдужий писав:to liver: Дякую за цікаві ідеї. Але, Ви пропонуєте - Ви і реалізовуєте. Це простий і надійний принцип, який захищає суспільство від тих, хто шукає роботу для інших замість пошуку роботи собі. Я думаю, що Вам краще запропонувати щось таке корисне, що Ви можете реалізувати, і взятись за ту справу та зробити її на користь людям. Люди, не залежно від федерацій, будуть Вам тільки вдячні.
Про те, що я робив, роблю та буду робити не бачу сенсу писати, все одно я це зроблю, хіба що звіти. А ось те, що невзмозі самостійно зробити чи взагалі не можу в принципі, але гадаю, що це дуже потрібно, про те й пишу.
Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

От і поговорили. І все стало на свої місця.
Виявляється охочих шукати спонсора для цієї поїздки немає, а є лише охочі "поплескати язиками" на цю тему. :)
Давайте все ж писати ділові пропозиції, а не побажання.
Наприклад: "пропоную спонсора такого-то, зв'язатись з ним так-то, дасть гроші готівкою або перерахує на якийсь рахунок, або просто купить авіаквиток на ім'я, яке ми йому вкажемо". До речі, авіаквитки може купити спонсор з будь-якого міста (та навіть країни), не обов'язково з Києва. Та й гроші може перерахувати спонсор з будь-якого куточка України (і не тільки).
Все решта - від лукавого.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
liver
Advanced Member

Повідомлення liver »

2 Небайдужий:
Гаразд.
Я бачу, Ви людина, яку вирішення цієї проблеми турбує більш всього.
Тому звертаюсь до Вас: Кому конкретно робити ділову пропозицію? Назвіть мені ділову людину, з ким мені далі спілкуватись, кому пропонувати?
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Я думаю, що, якщо у Вас є ділова пропозиція типу: "пропоную спонсора такого-то, який купить авіаквиток на ім'я, яке ми йому вкажемо"; то варто просто повідомити про це тут, і тоді люди, які претендують на поїздку, заявлять про своє бажання поїхати і проведуть торги за японськими очками та визначать конкретну кандидатуру. А уже та конкретна людина, що здобуде право на поїздку, дасть Вам свої паспортні дані для купівлі авіаквитка.
А якщо у Вас знову пропозиції типу "завантажити когось своїми ідеями по пошуку спонсорів", то звертайтесь до кого Вам хочеться, хто на Вашу думку буде охоче брати на себе Ваші "завантаження".
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
liver
Advanced Member

Повідомлення liver »

2 Небайдужий:
А що мені робити, якщо не перше і не друге?
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Шукати спонсора і потім з гордістю заявити тут на форумі, що Ви знайшли спонсора і домовились з ним про купівлю авіаквитка для нашого спортсмена. І Вам тоді буде повна шана і хвала. :)
Омар Хайям
Vassko
Тренер
Контактна інформація:

Повідомлення Vassko »

Угу. Если искать спонсора от лица федерации, то можно и по кумполу получить потом за нанесение вреда имиджу федерации. Потому что надо же переговоры вести, с людьми говорить, убеждать. Даже если добро получить от самой федерации, что в некоторых случаях проблематично, всё равно можно получить.
Возьмём конкретные примеры:
Я: а) не имею права вести какие-то либо действия от лица УФГо(и справка есть), и это решение не отменено и уже сомневаюсь, что его будут рассматривать;
б) не уполномочен никем;
в) боюсь получить потом взыскания(тем более , что получить простую бумагу о том, что федерация не имеет ко мне никаких претензий не могу);
г) есть сомнения, что спонсорские будут потрачены в полном объёме, по назначению и без всяких откатов.
Ливеринов: а) Не уполномочен. Учитывая, что Валерий состоит в альтернативной федерации, рассчитывать, на то, что ему дадут такое право от УФГо, не приходится.
ИМхо, руководство УФго само создало такие условия, что искать спонсоров рисковано. И само не ищет и условия не создаёт.
Так что поговорить то мы можем, но первый шаг всё равно должен от УФГо исходить, по моему мнению.
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Все значно простіше. Можна просто попросити, щоб в приватному порядку оплатили авіаквиток для однієї людини в Японію. При цьому не обов'язково писати купу договорів чи інших паперів, де потрібно було б підписуватись як офіційна особа, що представляє ту чи іншу федерацію. Ну а на словах пояснити, що це заради підтримки Го в Україні, щоб наш представник міг прийняти участь в Чемпіонаті Світу. Добрі справи часто робляться без бюрократії та додаткових умов. Я думаю, що розумні люди завжди знайдуть як оформити витрати на цей квиток. Я знаю багато випадків в Рівному, коли спортсмени з різних видів спорту в приватному порядку отримували від спонсорів квитки для поїздки на змагання і без усіляких бюрократичних штучок. Тут уже грала роль обізнаності спонсора про досягнення наших спортсменів та про їх неналежне фінансування та, в деякій мірі, особисте знайомство.
А взагалі, Василь Іванович, Ви так активно виступаєте в цій темі, наче й справді взялись би за пошуки спонсора при належних повноваженнях. Хочете, я доб'юсь від президії для Вас особисто повноважень для пошуку спонсора на покупку авіаквитка в Японію?
Але я чомусь впевнений, що все це Ви пишете лише щоб "язиком поплескати".
:) Не ображайтесь.
Омар Хайям
Vassko
Тренер
Контактна інформація:

Повідомлення Vassko »

Не добьётесь, как мне кажется. Хотите, чтоб у меня была возможность искать спонсоров- создайте условия изначально. Причем, условия можно создать не для меня одного. Сейчас я фактически не могу ни с кем говорить от лица федерации. Запрещено. А если бы было разрешено, то я бы уже думал, а надо ли мне это. И возможно, подчеркну, возможно, в каком нибудь разговоре и заикнулся бы про эту проблему. В общем как в анекдоте: пока даже возможности купить лотерейный билет нет.
А вообще, спонсоров искать- это работа руководства федерации, как мне кажется. Вопрос не в том, что надо иметь право подписи и оформлять кучу бумаг со спонсором-это , при надобности сделает и кто-то из руководителей УФГо. Вопрос в том, что можно "крайним" остатся внутри самой федерации.
Искать в частном порядке-не выход. Потом доказывай Д.Яценко что ты не верблюд и вреда федерации не нанёс. Договориться я могу с Корсаком, с Вами возможно, но с ним только бюрократически и формально работать можно, имхо. И то застраховать себя со всех сторон по возможности.
Поэтому пока только поболтать и можем :)
Відповісти