Все таки все подписано было правильно - во 2-й партии Артем белыми разгромил японца
Так же доп. инфа с места событий:
- Остальные европейцы американцы проиграли
- Через день в 14:30 по японскому времени у Артема еще 1 партия
- Матеуш и Ганшенг выиграли по 1, Эрик первую проиграл
Напевне мені попався файл з розбором, в якому показували як можна було виграти у білих.... Бо фінальна позиція в тому файлі, який я дивився, трошки відрізнялась від того, що було насправді і результат стояв: чорні виграли під здачу.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Сьогодні о 7:30 за київським часом буде проводитись трансляція партії Сонода Юйчі (そのだ ゆういち Sonoda Yuichi (9p)) - Артем Качановський.
Sonoda Yuichi (9p) народився в 1952 році (64 роки). 1-й профі-дан отримав в 1968 році і далі майже кожен рік підвищував свій рівень. в 1978 році він досяг 9-го профі-дана.
Ось його досьє: http://kansaikiin.jp/kisi_prof/sonodayuichi.html
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Вітя, напис "B + resign" зазвичай означає, що перемогли чорні під здачу. Типу позначається колір того, хто виграв, + означає перемогу, а після + йде на скільки очок виграв або, що виграли під здачу, або інші позначки про вид перемоги.
Але, що тут коїться у даному випадку - не зрозуміло, оскільки, очевидно, що Артем грав білими, так само очевидно, що білі виграли. У мене, щоправда, вийшло спочатку 1,5 очка, а не 0,5, як написано в коментарях до партії. Хоч, потім я зрозуміла, де я зайве очко в центрі за білих нарахувала - там де хибне око і потрібно буде захиститись врешті. Тож, так - пів очка на користь білих.
Востаннє редагувалось 02 листопада 2016, 10:46 користувачем December, всього редагувалось 1 раз.