Фінал Чемпіонату України з го 18-21.12.2025.

Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Re: Фінал Чемпіонату України з го 18-21.12.2025.

Повідомлення Небайдужий »

Дякую за детальну відповідь.
А взагалі, на майбутнє, бажано публікувати результати відборів одразу після проведення відповідних відбіркових змагань та фіксувати їх в протоколах цих змагань, позаяк у меті їх проведення має вказуватись й пункт про відбір до фіналу. Тоді буде менше запитань і кривотолків.
Залишатиметься лише внести корективи, у зв'язку зі змінами якихось обставин.
До відома:
1) В регламентах як кваліфікаційного турніру у Львові, так і Кубку України, немає жодного слова про відбір до фіналу ЧУ, а є лише відбір до складу збірної. В протоколі цих же змагань також немає жодного слова про результати відбору, як і немає нічого в публікаціях про результати цих двох турнірів.
2) За півфінал ЧУ взагалі немає офіційного регламенту (є лише технічний на форумі). Правда, в темі про цей турнір нарешті є слова про відбір до фіналу ЧУ. Але, протокол цих змагань взагалі не опублікований, а в публічній темі тут на форумі знову ж ні слова про результати відбору.
Як на мене, то такий стан справ виглядає дуже сумно... жаль...
Ну, але членів федерації це влаштовує, раз вони мовчать. А мої висловлювання можна й просто проігнорувати, бо я для вас ніхто і ніщо...
Це звісно лірика.
Наразі просто дякую за відповідь, яку випросив далеко не з першої спроби. Добре, що взагалі дали відповідь.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Відповісти