Календарний план змагань на 2010 рік

AlterEgo
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення AlterEgo »

Обязательно будут.
alider
Advanced Member

Повідомлення alider »

04.12.10 - 05.12.10 (Рівне)          Чемпіонат Рівненської області серед пар
Чи буде проводитись чемпіонат?
Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

alider @ Nov 24 2010, 12:31 PM писав:
04.12.10 - 05.12.10 (Рівне)           Чемпіонат Рівненської області серед пар
Чи буде проводитись чемпіонат?
Ви перший, хто зацікавився цим чемпіонатом перед запланованою датою його проведення. Більше осіб, які бажали б грати в цьому чемпіонаті не спостерігається.
В 2009 році ми не проводили цей чемпіонат у зв'язку з відсутністю зацікавлених пар і в зв'язку з відмовою костопільчан грати в цьому чемпіонаті. Цього року, мабуть, костопільчани знову не будуть грати, так як запитань з їхнього боку, поки що, не було, та й грати у них зараз немає кому (їхні дівчата роз'їхались в різні міста та різні навчальні заклади) . Тобто, ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ не вийде. Про те, що не проводився парний чемпіонат області 2009 року, деякі рівняни згадали лише через пів року, літом 2010 року. А в грудні 2009 року ніхто навіть не поцікавився чи буде чемпіонат, або чому його не було. Ось така зацікавленість... Мабуть немає сенсу його проводити. Хіба що набереться деяка кількість зацікавлених в проведенні цього чемпіонату. Тоді можна і провести. Я, як суддя, готовий потратити час на проведення змагання.
Для своїх учнів я провів заняття по правилах парного Го. Але заявок з бажанням зіграти в такому чемпіонаті, я від них, поки що, не отримав. Спонукати їх до цього я не збираюсь, тому що знаю, що такі чемпіонати інколи приводять до негативних наслідків, коли пари накопичують негатив по відношенню одне до одного і, навіть припиняють займатись Го.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
alider
Advanced Member

Повідомлення alider »

Дякую за роз'яснення. Наша "діада" завжди готова прийняти участь.
alider
Advanced Member

Повідомлення alider »

Мабуть немає сенсу його проводити.

Про сенс проведення чемпіонатів пан Korsak розповів у гілці "Про японські та європейські очки." Тим більше, що достатньо лише трьох учасників (пар). Думаю для Рівненської області це цілком реально. А чемпіонат серед жінок зібрав би 10 - 12 представниць прекрасної статті.
На 2011 рік чемпіонати Рівненської області серед пар та жінок навіть не заплановано. :(
Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

alider @ Jan 5 2011, 10:11 AM писав: Про сенс проведення чемпіонатів пан Korsak розповів у гілці "Про японські та європейські очки." Тим більше, що достатньо лише трьох учасників (пар). Думаю для Рівненської області це цілком реально. А чемпіонат серед жінок зібрав би 10 - 12 представниць прекрасної статті.
На 2011 рік чемпіонати Рівненської області серед пар та жінок навіть не заплановано. :(
Маю величезні сумніви з приводу проведення жіночих та парних змагань в Рівненській області на даному етапі:
1. Проводити чемпіонати області, на яких будуть присутні лише рівняни, мені соромно перед обласним спорткомітетом;
2. Парним чемпіонатом, який можна було провести в грудні 2010 року, зацікавилась лише одна пара - сімейна пара Реділи. Обдзвонювати, умовляти, ублажати і т. д. і т. п. з метою, щоб "загнати" на чемпіонат необхідну кількість учасників, не бачу сенсу. Вважаю, що, перш за все, потрібно, щоб було бажання учасників позмагатись в тому чи іншому виді, а потім уже зусилля організаторів по реалізації цього бажання. Зацікавленість лише однієї пари красномовно говорить про те, що парні змагання в Рівному, а тим більше в Рівненській області, на даному етапі не мають попиту.
3. Жіночі обласні (та і міські) чемпіонати теж під великим сумнівом. Знову ж таки, учасники - лише рівняни, та і то, під сумнівом. На турніри вихідного дня приходять тренуватись лише 2-3 дівчини, інколи до 5-ти. В змаганні, скоріш за все, як показує практика, захочуть прийняти участь лише половина, так як переважна більшість з них навіть не цікавляться коли які змагання планується провести. Знову ж таки, обдзвонювати, умовляти, ублажати і т. д. і т. п. з метою, щоб "загнати" на чемпіонат необхідну кількість учасників, не бачу сенсу. Повинно бути бажання і зацікавленість учасників.
Я, як суддя, можу провести багато змагань. Але вони мають базуватись не тільки на моєму бажанні, а, в першу чергу, на бажанні учасників змагань...
От коли до мене будуть звертатись дівчата та хлопці з пропозиціями провести парний чи жіночий чемпіонат і їх буде не один-два, а багато, то я їх підтримаю і зроблю все для організації змагання. Але таких масових пропозицій поки що не було.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Закрито