Відкритий чемпіонат Рівненської області з Го

Mikkie
Advanced Member

Повідомлення Mikkie »

Все сподобалось.
Приїхали в п'ятницю ввечері. Рівне зустріло приємною погодою. Добре виспавшись у готелі і поснідавши, ми рушили до школи. Піднявшись на другий поверх, нас здивувала менша за звичайну кількість людей і, відповідно, тиша.
Несподівано було побачити себе в кроці від верхньої групи.

Перший тур довелось грати з традиційним суперником - Андрієм Пилипчуком. Його помилка при першому розіграші джосекі надала мені перевагу, яку я зберіг до кінця гри.
Смачно і недорого поївши у піцерії неподалік, дізнався, що в другому турі жереб звів мене з Романом Омельчуком. Гра з суперником, сильнішим на 4 розряди, надала відмінної мотивації. Напружена гра з купою слабких груп і нарощених міцностей добігала закінчення з моєю кількаочковою перевагою, але неуважність Романа і недооцінка ко-загрози позбавила нас необхідності підрахунку очок.
Виклавшись на повну у цій грі і не маючи достатньої перерви між турами, третій тур я програв у режимі ледачого КГСного поклацування.

Після закінчення туру дивились футбол "Металіст"-"Шахтар", в якому, на жаль, харків'яни не втримали корисніший для "Динамо" результат.

Добре виспавшись, четвертий тур я почав у надзвичайно грайливому настрої, дарма зав'язавши невигідну мені боротьбу.
Відчувши, що я можу лишитись без дипломчика за 4 виграшні партії, на який я розраховував, і пообідавши - я зміг відповідно налаштуватись на гру з ще одним 6 кю - Олександром Єрошкіним, але все ж програв досвідченішому супернику.
Після цього зрозумів, що крім дипломчика міг лишитись ще й потенційно заробленого одноцифрового кю. Через це в мене не було іншого виходу, крім як вигравати у Віктора Реділи, що я і зробив.
Як підсумок: +3-3 і 9 кю, що так і проситься перетворитись на восьмий. З огляду на те, що влітку камінців майже не торкався і втратив один кю на КГСі - результатом задоволений.

5 перемог Надії, яка не зіграла з травня жодної партії - неймовірний результат. Молодець.

Дякую організаторам і учасникам за турнір.

По-перше, хотілось би більше учасників з інших міст. Всім раджу рівненські турніри - чудова організаця у поєднанні з приємною атмосферою.
По-друге, хочу поскаржитись на негуманне скасування повночасної перерви між 2-3 і 5-6 туром.

Світлинами поділюсь пізніше.

До зустрічі в Києві =)
As long as you do what you think is right, you can't go too wrong.
Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

Дякую Міша, за приємні слова і за конструктивну критику... :)
Ось так би всі не мовчали, а ділились з форумчанами своїми думками і враженнями. А то складається таке враження, що, або все погано і люди мовчать з тактовних міркувань, щоб не образити, або просто всім було не цікаво і яскравих, позитивних чи негативних, вражень немає. Це, мабуть, ще гірше...

Зміни рейтингів в Європейській базі даних:

Турнірна таблиця в Європейській базі даних (EGD)

Зміни рейтингів в Європейській базі даних (EGD) за результатами турніру

Рейтинг-лист активних українських гравців в Європейській базі даних (EGD)

Загальний рейтинг-лист активних гравців в Європейській базі даних (EGD)

Деякий час база даних не оновлювалась і була ціла черга з файлів турнірів. Але сьогодні всі турніри розмістили в базі даних.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
AlterEgo
Advanced Member
Контактна інформація:

Повідомлення AlterEgo »

Небайдужий @ Sep 27 2010, 02:41 PM писав: Дякую Міша, за приємні слова і за конструктивну критику... :)
Ось так би всі не мовчали, а ділились з форумчанами своїми думками і враженнями. А то складається таке враження, що, або все погано і люди мовчать з тактовних міркувань, щоб не образити, або просто всім було не цікаво і яскравих, позитивних чи негативних, вражень немає. Це, мабуть, ще гірше...
Может быть, имеет смысл по окончанию турнира раздавать людям анкеты и просить оставлять (анонимно, если надо) отзывы. "Ваше мнение важно для нас" etc.
Mikkie
Advanced Member

Повідомлення Mikkie »

Клуб анонімних гоуті ;)
Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

AlterEgo @ Sep 27 2010, 03:33 PM писав:
Может быть, имеет смысл по окончанию турнира раздавать людям анкеты и просить оставлять (анонимно, если надо) отзывы. "Ваше мнение важно для нас" etc.
Досить слушна порада. Так можна забезпечити хоча б якийсь зворотній зв'язок...
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
tigerolga
Новичок

Повідомлення tigerolga »

Хочу вмсловити подяку організаторам турніру а також самим гравцям. Саме завдяки Вам завжди коли приїжджаєш до Рівного почуваєш себе як у дома :)) В Рівному найкраще проходять турніри :))) Так тримати Чекаю недочекаюсь наступного :)))
Mikkie
Advanced Member

Повідомлення Mikkie »

Відповісти