Тоді до чого тут УФГО(нелег.), і ії рейтинги? Ви хоч розумієте про що йде мова? А мова йде про належне оформлення звань та розрядів. Але Ви доросла людина, та маєте усвідомлювати що робите, тому я не можу Вам указати як робити та що. Не маю також бажання та можливості втручатись у Ваші справи. Я тільки пишу, щоб вказати на порушення - у мене є таке право.Небайдужий писав:До відома пана Ліверинова:liver писав: Те що, Ви підробляєте документи при оформленні розрядів та звань, ставлячи недійсну печатку та закликаєте це робити інших, що вже є кримінальним злочином, - то Ваша справа. Але я, наприклад, в Ваши ігри не граю.
ми оформляємо документи на спортивні розряди за підписом і печаткою Рівненського міського Палацу дітей та молоді. Так що, ваші звинувачення у кримінальних злочинах просто абсурдні.![]()
Стосовно звинувачень. Ні в коєму разі я не хочу Вас у чомусь звинувачувати. Я говорю на основі Ваших же тез:
Якщо це не Ви говорили, то готовий принести вибачення. Моя мета - не викрити Вас у злочині, а попередити про можливі наслідки, які Ви можете собі не усвідомлювати.Небайдужий » 30 апр 2013, 08:02 писав:
На цих документах повинні бути печатка і підпис керівника спортивної організації (ДЮСШ чи інш.) а на протоколі змагання повинна бути печатка федерації та підпис президента федерації (можна обійтись без печатки, або поставити печатку УФГо у Яценко).