komi писав:
А "свой" иероглиф нужно поискать в японских журналах. Вот у себя в архивах кое-что нашел. Понравиться - пользуйтесь.
Файно сказано... Але у мене якось так з японським журналами не склалось. Ну не читаю я японські журнали, бо не володію японською мовою, і тому їх у мене немає. Ну, а той варіант, який Ви прикріпили, явно програє, з художньої точки зору, тому варіанту, який у нас використовується.
Знаєте, наша розмова на тему "свого" ієрогліфу нагадує абсолютно безперспективну розмову про те, що мов не користуйтесь буквою "А" зі шрифту "Times New Roman", бо нею в такому варіанті користується багато інших людей...
Ну і що, що буквою "А" в цьому шрифті користуються інші люди?
Аналогічно: ну і що, що ієрогліфом "І-го" в такому варіанті користуються інші люди?
Хіба для створення будь-якої емблеми обов'язково видумувати якийсь оригінальний свій шрифт, якого ні у кого немає? Більшість емблем в світі створені з використанням стандартних шрифтів... І від цього вони аніскілечки не програють.
Не ображайтесь. В будь-якому випадку я вдячний всім за участь в обговоренні проекту нашої шкільної емблеми.

Завжди радий, коли люди охоче діляться своїми думками, своїм баченням тих тем, які є на нашому форумі. Чим більше різних думок і різних поглядів на справу, тим легше прийняти найбільш зважене рішення з того чи іншого приводу. Невисловлена думка не може бути почутою, чи прочитаною, і не може бути врахована на майбутнє. Інша справа з думками, які висловлені. Їх можна врахувати, а можна і не врахувати. Але вони уже враховуються хоча би тим, що їх почули, чи прочитали, і порівняли з іншими позиціями. У них, принаймні, був шанс бути врахованими.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям